8 мнения по „Демо“

 1. Здравейте,
  Искам някой да ми изработи няколко магазина на престашоп. Вие занимавате ли се с това и как да процедираме за напред?
  Григори
  0896701001

  1. Здравейте,
   Моля ви за малко помощ.
   Темплетите не ми се зареждат,дори и default темплаита.Вече трети ден се опитвам и изчетох всички форуми и не успявам.
   Следвам всички указания.
   -след като изтегля темплайта го разирхивирам уплоудвам го в директорията,отивам на Preferences-Apearance и избирам темплайта и давам save,но не се зарежда,дори и default templata.
   И вторият ми въпрос е дали мода да изкарам някакъв кратък курс при вас за работа с Presta shop.

   Благодаря предварително
   Поздрави

 2. Здравейте,

  Аз имам дългогодишен опит в php програмирането и изграждането на e-commerce магазини и мога да помогна на тези които желаят да отворят магазин базиран на тази платформа. Тя е доста добра и отлично потдържана от разработчиците.

  bgwebs.net

 3. За тези които желаят магазини и помощ при инсталации , ви предлагам опитен човек който взема дори и прекалено евтино но и сигурна помощ http://www.mitkom.bg аз самата съм прекалено доволна не е просто реклама

  1. Опитният човек да си прикрива следите след като прави трол постове и самореклама. Идеята на сайта е да си помагаме. Покажи какво можеш и помагай на хората в форума, и те сами ще те потърсят за повече… казвам просто.

 4. Здравейте разгледайте нашите предложения ако желаете ние се занимаваме професионално с уеб дизайн така че не е проблем да ви изработим сайт с Prestashop или др.
  ::

 5. Чудесна система. Първоначално работих с Woocommerce и след като преминах на Prestashop се преродих.Горещо препоръчвам !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *