Prestashop 1.5 RC1 е налична за изтегляне

Дългоочакваната версия 1.5 вече е достъпна за теглене в почти завършен вид. Това означава, че вече могат да се разработват модули за версията и да се пристъпи към плануване на внедряването й в работен вариант. Тази версия е за тестове и разработка официалната стабилна версия ще излезе след време!

Сред новите функции за версията са:

  • Multistore Management – Multistore ще позволи на всеки търговец, независимо от размера на магазина му да управлява множество магазини чрез единен админ панел.
  • Ново API за модулите – Може би основната промяна е в структурата на модулите, работещи с системата, която е опростена и позволява автоматична проверка за версията за да сте сигурни, че винаги работите с последната версия на модула.
  • Нови ценови политики за продуктите – чрез ергономичният нов ценови интерфейс управлявате поромоциите и намаленията на продуктите. (Купи 2 и вземи третият продукт за 1лв)
  • Добавяне и редакция на поръчки през Админ панела – функцията позволява на всеки търговец да помага на клиентите си по телефона и прави нови поръчки вместо тях.

Сред множеството допълнителни функции и оптимизации по версия 1.5 е нов дизайн на админ панела, подобрени управление на наличностите и обратна връзка с клиентите.

 

Нека тестовете започнат – СЕГА!  [Изтегли]