PrestaShop 1.6.x. Как да се справим с грешка “Няма приложени обновявания За да се избегнат проблеми, този модул беше деактивиран”

В тази статия ще Ви покажа как да се справите с проблем при грешка: 

“Няма приложени обновявания.

За да се избегнат проблеми, този модул беше деактивиран”

  1. За да отстраните проблема, моля, отворете файловете на PrestaShop и отворете папката prestashop / install / upgrade / sql , изберете файла sql, чието заглавие е с версия по-висока от тази, за която е създаден шаблонът. В нашия случай шаблонът е създаден за Prestashop версия 1.6.0.5 и ние го инсталирахме на PrestaShop версия 1.6.0.9, което означава, че трябва да използваме 1.6.0.6. sql -1.6.0.9. sql файлове.
  2. Отваряне на файлове във всеки текстов редактор и замяна на PREFIX с ps , където ps е валиден байт на базата данни за нашата инсталация:
  3. Сега отворете инструмента PhpMyAdmin и отворете базата данни, свързана с вашия магазин на PrestaShop. Придвижете се до раздела SQL. Копирайте съдържанието на актуализираната версия 1.6.0.6. sql – 1.6.0.9. sql файлове и поставете в раздел SQL един по един. Щом приключите, кликнете върху бутона GO .
  4. Отворете “Администраторски панел” и активирайте модула ” Конфигуратор на темата” Сега тя работи добре и се появява в магазина.