Първата Конференция за Разработчици на PrestaShop в Париж: Най-нови Технологии и Възможности за Европейската Общност

Първата конференция за разработчици на PrestaShop ще се проведе в Париж на 30 ноември 2023 г. и ще обедини общността от европейски разработчици на PrestaShop. Конференцията ще представи технологията на PrestaShop чрез технически лекции и живи демонстрации.

Темите на конференцията този път включват разработка на модули и теми, производителност, решения за разработчици, нови функции на PrestaShop, сигурност, както и внедряване – CI/CD.

Подгответе се със знание, взаимодействайте с колегите си и достъпете необходимите ресурси, за да разберете по-добре технологията на PrestaShop:

Специализирана експертиза:

Вие ще получите достъп до висококачествени знания от водещи разработчици. Технически експерти ще споделят подробни познания и демонстрации, които ще ви помогнат да изпълнявате по-добре.

Висококачествено мрежово взаимодействие:

Конференцията за разработчици на PrestaShop ще обедини общността ни, предоставяйки ценни възможности за мрежово взаимодействие. Свържете се с колегите си, служители на PrestaShop и вземащи решения; създавайки сътрудничество и отваряйки врати за бъдещи взаимодействия.

Най-нови индустриални идеи:

Бъдете в крак с последните тенденции, иновации и технически развития в електронната търговия. Получете ценни представления от разработчици, следейки технически лекции и демонстрации на решения, които могат да ви предоставят конкурентно предимство в индустрията.

Присъединете се към Keynote:

Присъединете се към Keynote, който ще представи Конференцията за разработчици на PrestaShop и ще разгледа настоящето, миналото и бъдещето в развитието на PrestaShop.

PrestaShop 8.1.0:

Беше пусната на 26 юни 2023 г., а с този релийз дойдоха големи подобрения. В отделна презентация ще преговорим за някои от тях, особено интересни за разработчиците.

Управление на работния процес чрез CI/CD:

В тази сесия ще покажем как в Waynet успяхме да обединим подхода си към работата, използвайки нашия процес и инструменти за CI/CD, като така ускорихме работата и намалихме човешките грешки.

Поканата е отворена за всички разработчици, които искат да бъдат в челните редици на иновациите в PrestaShop. Не пропускайте възможността да обогатите знанията си, да се свържете с колеги и да научите най-новото в електронната търговия,а за тези които нямат възможност да присъстват ще пишем с най-интересното от събитието в бъдещи статии тук.